Title: Getting errors from Aimoo when accessing message board
Hop to: 
Views:303     
New Topic New Poll
<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
AuthorComment
Christmas Always
 Author    



Rank:Diamond

Posts: 1098

(Date Posted:10/22/2009 13:01)

Has anyone else been getting the following error message?:
Aimoo Online Community Request error ! This page has been sent to Administrator.
  • The error may be caused by Network.
  • The error may be caused by the invalid variable.
  • Date and Time:
    Thu Oct 22 2009 14:57:04 GMT-0400 (Eastern Daylight Time)
This has happened several times today and I have to either go back to the main page and start over or reload.
usertype:3

--------------------------------------------------------------
Christmas Isn't Just A Day In December, It's A Way Of Life
Susan

Christmas Music Guru
1# 



Rank:Honorary Member

Status: Lawrence F. Arcuri Owner/Webmaster of TheYuleLog.com
Posts:3463

RE:Getting errors from Aimoo when accessing message board
(Date Posted:10/22/2009 14:38)


Yes, Aimoo is having technical issues right now.

Please stand by.


usertype:1 tt= 0

--------------------------------------------------------------
Lawrence F. "Chip" Arcuri
Owner/Webmaster | The Yule Log.com

Christmas Always
2# 



Rank:Diamond

Posts:1098

RE:Getting errors from Aimoo when accessing message board
(Date Posted:10/22/2009 14:43)

Thanks Chip,

Will do.
usertype:3 tt= 0

--------------------------------------------------------------
Christmas Isn't Just A Day In December, It's A Way Of Life
Susan

<<Previous ThreadNext Thread>>
Page 1 / 1    
New Topic New Poll
www.TheYuleLog.com
Sign Up | Create | About Us | SiteMap | Features | Forums | Show Off | Faq | Help
Copyright © 2000-2018 Aimoo Free Forum All rights reserved.